Toekomst Boerderij veilig stellen!

De Loods en Ateljee (een maatwerkbedrijf uit Gent) werken sinds enkele jaren nauw samen. De bioboerderijen Het Landhuis (Ateljee) en Boerderij De Loods stemden hun werking volledig op elkaar af.

Het doel van de samenwerking tussen beide organisaties bestaat eruit de arbeidsplaatsen op De Boerderij in de toekomst te garanderen en in het verlengde daarvan de volledige tewerkstelling in De Loods veilig te stellen.

De globale tewerkstelling (aantal voltijds equivalenten) binnen De Loods blijft behouden. De Boerderij blijft bestaan.

De groente- en fruitpakketten worden verder uitgebouwd. We zetten ook verder in op de plantendagen, de beurzen en de winkel.

De productie van de verswaren (lasagnes) wordt afgebouwd terwijl de bereiding van niet-verswaren zoals pickles behouden blijft.

Het bewerken van de gronden in Affligem en Kluizen zullen we afbouwen. Teveel verschillende locaties betekent dat we niet efficiënt kunnen werken en dat we onze energie onvoldoende in begeleiding en ondersteuning van het personeel op De Boerderij zelf kunnen steken.

Om het aantal arbeidsplaatsen binnen de gehele organisatie te kunnen behouden zal er een extra ploeg opgericht worden in de afdeling tuin & klus.

Deze maatregelen zijn genomen na het bekijken en onderzoeken van verschillende pistes met als hoofdbekommernis het behoud van De Boerderij als project. De verschillende mogelijkheden werden niet alleen intern besproken maar ook met externe deskundigen die ons advies gaven. De directie besprak de achtergrond en het waarom met alle medewerkers.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Volg de Boerderij dan ook op Facebook!

Contact

Administratie & directie
Industrielaan 28 bus 8
9320 Erembodegem
BTW BE 0467.021.742
053 78 82 64
Mail

Boerderij
Kerrebroekstraat 145
9300 Aalst
053 77 65 72
Mail

Tuin & Klus
053 78 82 64
Mail

Restaurant De Brug
Hertshage 11
9300 Aalst
0498 86 70 19
Mail