Onze geschenken

We stelden een aantal geschenkenmanden samen in verschillende prijsklassen.

Geurend lekker
Kies voor twee rasechte bioproducten vervaardigd door de medewerkers van De Loods: pickles en confituur. Aangevuld met de lekkere geur van een bio-tijmplant. 
Met dit pakket steun je ten volle de werking van De Loods vermits om het producten van eigen makelij gaat.

Bekijk dit geschenk in detail.

€9,99 incl btw (€9,31 excl btw)

Een rijkdom aan smaken
Je hebt bijna alle ingrediënten om een maaltijd te maken, vergezeld van een heerlijk glas rode wijn. 
Dit pakket bestaat uit: crackers met emmentaler en pompoenpitten, een potje pickles De Loods, Anis de l’Abbaye de Flavigny (overheerlijke anijssnoepjes), Passata di pomodoro (tomatenpassata voor een overheerlijke saus), rode wijn Tempranillo Clearly Organic (Spaanse rode biowijn met een fruitvolle smaak en lange volle afdronk en een pakje pasta Pappardelle (ambachtelijke pasta).

Bekijk dit geschenk in detail.

 €19,99 incl btw (€18,13 excl btw)

Puur bioboerderij De Loods
Kies je volledig voor producten van de Boerderij, ambachtelijk gemaakt van eigen geteelde groenten en fruit? Dit pakket is samengesteld uit een assortiment confituur (rode bessen, rozen, framboos, blauwe bessen, rabarber …) en pickles.

Bekijk dit geschenk in detail.

 €19,99 incl btw (€18,69 excl btw)

Lekkere wijn
Kerner- vertoont een zekere miniraliteit met subtiele fruitige aroma's van citrusvruchten en peren. Domein 'De kluizen' ligt op de grens van Aalst en Affligem. Alle stappen van druif tot botteling gebeuren op het domein.
Serre des Vignes- Les Grands Plans 2012: rode wijn met aroma's van kersen en kruiden. Een zachte volle smaak. Ideaal bij geroosterd of gebraden kalfsvlees, stoofpotjes, parelhoen.

Bekijk dit geschenk in detail.

 €24,99 incl btw (€20,65 excl btw)

Ambachtelijk en streekgebonden
Verfrissende rode bietsap van ’t Bioschuurke, lekker knapperig chocoladekoekje van Ace Nero, Zeeuwse wafeltjes, overheerlijke koolzaadhoning en koolzaaddressing van Hof Vrijlegem uit Asse, pickles De Loods, ambachtelijke appelmoes en vliersiroop uit het Pajottenland en een potje blauwe bessenconfituur van onze boerderij.

Bekijk dit geschenk in detail.

  €25,99 incl btw (€24,33 excl btw)

Contact

Kerrebroekstraat 145
9300 Aalst
053 77 65 72
Mail

Openingsuren winkel:
ma: gesloten
di: 9u30-19u
wo: 9u30-18u
do: 9u30-18u
vr: 9u30-18u
za: 9u30-14u*
zo: gesloten

 *april t.e.m. juni open tot 17u